Boka bord

Varmt välkommen att boka bord hos oss, bara klicka på knappen ovan.

Såhär under Covis-19-tider har vi tagit bort möjligheten att boka för mer än 4 personer. Är ni fler kan vi boka er på olika bord, med avstånd mellan.


För att vi ska kunna ta emot er på ett tryggt sätt har vi delat upp kvällen i två sittningar, den tidiga och den senare. Välj den tid som passar dig och ditt sällskap!

Tänk på att din bokning ej är genomförd innan du får en bekräftelse.

 

Fullbokat...?
Vi tar bara emot bokningar inomhus, då vädrets makter inte tillåter oss annat. Eftersom vi inte bokar uteserveringen finns det möjlighet till plats även där, vi har värmare, filtar och ljus. Eller ring oss på 040-6218200 så ska vi se om vi kan hitta en lösning åt dig.

 

Såklart har vi take-away för våra pizzor och övriga menyn, annars vore det väl synd och skam?! Ring 040-6218200 och beställ. Vill du inte under rådande läge gå in och hämta din mat så kan vi komma ut med maten och betalterminal, prata med oss när du ringer. Ta på dig en varm jacka och njut av en stunds vardagpaus. 

Vi hjälper dig med de frågor du kan tänkas ha, kontakta oss bara så löser vi allt! Eller iallafall världens bästa hygge och pizza!
Tack för att du finns här för oss och låter oss veva pizza till dig!