Pizzaskola & Events

040621 82 00

EN SPECIELL KVÄLL!

EVENTS VÅREN 2020. BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER - BOKA NU PÅ EVENT@MASTIO.SE

FOOD LADYBOSSES ger dig.. 
VIN, PIZZ
A & QUIZ     |     8 mars

2 sommelierer, 4 kockar, 1 hovmästare, 1 speldam:
Elisabeth Thorsén

Sommelier som brinner för viner som får behålla sin personlighet, som speglar växtplats och det unika i varje årgång – viner som odlas utan kemiska bekämpningsmedel och vinifieras utan filtrering eller onödiga tillsatser
Jessica Nirvin

Sommelier på MASTIO med många års erfarenhet på nacken. Ansvarar för dryckesupplevelsen som helhet på MASTIO. 
Frida Nilsson

Årets kvinnliga kock - Stellagalan 2019, tidigare ansvarat för öppningen av Malmö Live, varit med och vunnit OS och VM silver med Skåne Kulinar, tävlat i Kockarnas Kamp och fått Sällskapet Malmö Akvavits stipendium 2018. Idag arbetar hon som kökschef på MJ’s i Malmö.
Isabella Morrone

Kock. Drev tills nyligen Bella på Österlen och bygger just nu upp sin dröm - en restaurang i egen hemmiljö på en gård på Österlen. Tävlat i Kockarnas Kamp. Arbetat på stjärnkrogarna F12 och Operakällaren i Stockholm, samt en tre­stjärnig krog i Spanien, El Raco de Can Fabes.
Chloé Degre

Kökschef på MASTIO. Bagare i grund, vet allt som är värt att veta om deg. Stor erfarenhet från det söta köket och numera även en jäkel på att sätta smaker och skapa med det salta.
Sandra Mastio

Krögare på MASTIO. Jobbar med mat i stort och smått. Tröttnar aldrig på pizza, eld eller vin.
Moa Walfrid

Hovmästare på MASTIO. Ansvarig för gästernas trivsel denna dag. Moa har varit med sedan Mastio startade och har successivt tillsammans med hela teamet byggt upp en smidigt fungerande matsal med väldigt hög gästnöjdhet.

Anna Berghe

Anna jobbar med mat & dryck i olika format i Öresundsregionen och brinner för kvalitet och hållbarhet. I hennes vinylsamling med enbart ladies, tar hon med sig ett skönt urval och bjuder på härliga toner till middagen. Även quizmaster deluxe!

And lots and lots of more amazing ladies, i glasen och i högtalarna....!

Vi häller upp Italienska viner från grymma kvinnliga vinmakare, berättar storys och leker med smaklökarna. Några av Sveriges mest smaksäkra kockar gör sin egen tolkning av pizza dagen till ära. Vi spelar sköna vinylplattor med sjönsjungande damer och ser till att du, vem du än är, känner dig bortskämd och inspirerad!

Vi kör två sittningar:

Brunchen kl 15.15 – 17.45
Middagen kl 18.30 – 21.00
Bubbel & Snacks
3 x vin, provning
4 x pizza, sharing 
Sött & Kaffe
Quiz

Pris: 695:-
Bokning: event@mastio.se

Ange antal personer, datum, önskad sittning brunchen eller middagen, namn, telefonnummer vid bokning. Bokningen bekräftas av oss via mail med information om förskottsbetalning.

(Priset är ink moms och inkluderar provning, vin till provning, ostar, pizza, dessert, kaffe. Mer dryck kan köpas till på plats)


VINAFTON MED OST & PIZZA     |     17 feb

MASTIO GOES ALL ITALIAN!

En afton på MASTIO kraftfullt inspirerad av Stefano Mastios ursprung i Italien. Sandra plockar sina 4 favoritostar från alla goda smakers hemland och Sommelier-Jessica bjuder på de allra bästa naturliga vinerna till. 
En som alltid avslappnad och sinnlig upplevelse, full av kärlek till  livet och maten.
Efter provningen ser vi till att ni blir sådär våldsamt mätta, precis som efter en sen middag i Italien, med hjälp av nybakad pizza på säsongens godaste råvaror.
Såklart avslutar vi med något litet sött och kaffe.
4 magiska italienska viner
4 italienska ostar 
Säsongens bästa pizza
Dessert
Kaffe

Pris: 695:- FULLBOKAT!!!

Bokning: event@mastio.se

Ange antal personer, datum, namn, telefonnummer vid bokning. Bokningen bekräftas av oss via mail med information om förskottsbetalning.

(Priset är ink moms och inkluderar provning, vin till provning, ostar, pizza, dessert, kaffe. Mer dryck kan köpas till på plats)VINAFTON MED OST & PIZZA     |     10 feb 2020
EUROPEISKA VINER & SVENSKA OSTAR

En afton på MASTIO där vår sommelier Jessica valt de allra bästa naturliga vinerna från europa till 4 hantverksostar från Ådala Gård. På Ådala Gård är det Malin Kumberg som skapar magi med mjölken hon själv hämtar på Gunnaröds Gård. Denna kväll guidar Jessica er i vinernas magiska värld och ni får en otrolig smakupplevelse tillsammans med Malins fantastiska hantverk.
En avslappnad och härlig provning, full av kärlek till hantverket, livet och maten.
Efter provningen ser vi till att ni blir stinna och goda med hjälp av nybakad pizza på säsongens godaste råvaror och såklart avslutar vi med något litet sött och kaffe.
4 väl valda europeiska viner
4 olika ostar från Ådala Gård
Säsongens bästa pizza
Dessert
Kaffe

Pris: 695:- FULLBOKAT!!!

Bokning: event@mastio.se

Ange antal personer, datum, namn, telefonnummer vid bokning. Bokningen bekräftas av oss via mail med information om förskottsbetalning.

(Priset är ink moms och inkluderar provning, vin till provning, ostar, pizza, dessert, kaffe. Mer dryck kan köpas till på plats)© Copyright. All Rights Reserved.